Läger

Stråkforums sommarläger i Glimåkra 2019


Vi har glädjen att bjuda in till ännu ett läger på Glimåkra folkhögskola. På dagarna repeterar vi och på kvällarna har vi andra gemensamma aktiviteter som fotboll, lekar och tipsrunda. Efter det samlas vi i det lilla kapellet där den som vill får möjlighet att spela något för sina lägerkamrater. Lägret avslutas med en lunchkonsert i Glimåkra kyrka.


Jesper Olsson finns med oss på lägret även i år och akomanjerar dina solostycken och finns tillgänglig vid repetitioner. Obs! glöm inte ta med pianonoter. 


Vi hälsar Ida Knutsson välkommen. Hon är fiollärare på Kulturskolan i Malmö och har mycket erfarenhet av det indivudella fiolspelat och samspel i orkester och ensemble.


Hedvig Johnsson är vår ungdomslärare. Hon har en gedigen bakrund inom Stråkforum och har själv varit med på sommarlägrena som elev flera år. Hennes huvudintrument är viola.


Jag som är lägeransvarig och cellolärare heter Frida Silfverberg. Har du frågor är det till mig du ska vända dig. Jag har varit aktiv i Stråkforum sen 17 år tillbaka och jobbar för tillfället som cellolärare i på kulturskolan i Hörby. 

Stråkforums sommarläger på S:t Sigfrids Folkhögskola


Välkommen till Växjö i sommar! Som tidigare år erbjuder Stråkforum 3 läger på samma gång. Ett för den yrkesinriktade violinisiten, ett för den yngre violinisten och ett läger för cellister. 


I foldern finns all information om upplägg, lärare och hur du anmäler dig.

Anmälningsvagiften är 1000:- som ska betalas till Stråkstödet och är utanför den angivna avgiften i foldern.


För frågor kontakta Lars JönetegVälkommen!!

Copyright @ All Rights Reserved